A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehetsz át online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol neked épp útba esik!
Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarítasz meg, de a környezetet is kíméled, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.

Elmeséljük, pontosan hogyan dolgozik a róka:

 

fox1

Ha az interneten vásárolsz, a rendelés végén kattints a FOXPOST szállítási módra.
Válaszd ki azt a bevásárlóközpontot, ahol a leggyakrabban előfordulsz, azaz: ahol neked a legkényelmesebb átvenni a csomagot.
fox2
A FOXPOST automaták országszerte elérhetőek, a legnépszerűbb helyeken, így biztosan megtalálod azt, amelyik neked épp útba esik.
Add meg a mobilszámod. Egy kizárólag számodra hozzáférhető, egyedi kódot küldünk neked, amivel az automata ajtaját ki tudod majd nyitni.
fox3
Döntsd el te, mikor szeretnéd átvenni a csomagod, ne alkalmazkodj a futár időbeosztásához! Hiszen mi vagyunk érted, nem te értünk. A bevásárlóközpontok légkondicionált belső tereiben lévő automaták megóvják küldeményedet a fagytól, hőségtől, párától és portól. Biztonságban tudhatod, amíg dolgozol vagy alszol – az átvételkor pedig garantáltan tiszta és sértetlen csomag fog várni rád.
fox4
Az automatát SMS­ben kapott egyedi kódoddal nyithatod ki. Ennél simábban nem is mehetne! Csakis rád tartozik, mi van a csomagodban – ezért ügyelünk rá, hogy az átvétel ne csak gyors, de diszkrét is legyen.
fox5
A FOXPOST teszi lehetővé Magyarországon először, hogy villámgyorsan, ráadásul ingyen visszaküldhesd az online vásárolt terméket, ha mégsem tetszik. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy az átvételt követő 14 napon belül elsétálsz ugyanahhoz az automatához, visszateszed a csomagot, és megadod újra az SMS­kódod. A többi már a mi dolgunk!

 

FOXPOST csomagátvételi útmutató a következő linkre kattintva elérhető: FOXPOST csomagátvételi útmutató

 

 

Back to Top
Minden ütésálló tok mellé ajándék FoxGlass üvegfólia | 3000 forint felett ingyenes szállítás
+